Home | Contact | Lid worden | Sitemap | Inloggen
Onze Club De Auto
Foto: objet de Culte
HomeDe ClubTerugblikkenClub terugblikkenMidden

21-3-2009
Bezoek Chyparse

21-3-2009
Almere
Leo, Ronald, Daniel en Martin
kkg, mkg

Op 21 maart 2009 zijn we met een afvaardiging van Regio Midden op bezoek geweest naar de mannen van Chyparse. Het weer was prachtig, hoe kan het ook anders aan het begin van de lente, en rond 11.00 uur waren er ca 12 leden present. Na ontvangst met koffie en cake, hield Leo een algemene introductie over het reilen en zeilen van hun bedrijf. Indrukwekkende stellages met zeer veel onderdelen, zodat menig hunkerende blik over de schappen ging (dat zou ik ook wel kunnen gebruiken, en dat, en dat...).

Daarna was het de beurt aan Martin die op aanschouwelijke wijze alle facetten van de veerbollen uit de doeken deed, met menig aansprekend voorbeeld live op de tafel. Ook werd er aan een auto gedemonstreerd hoe je in korte tijd aan je eigen auto het e.e.a. kan laten checken.

Na de uiterst smakelijke lunch die we kregen aangeboden (!) zagen we nog een chassis in demontage/opbouw, en konden we alles vragen wat ons maar dwars zat. Menig lid ging met een gevulde onderdelen tas weer huiswaarts, en iedereen vond het een uitstekend verzorgde trip, die zeer de moeite waard was. Mannen van Chyparse, bedankt !


Club terugblikken